JeanettMq -=TH CoreMaster=-
: : 1731 : Dalestie  |
: Thu Mar 27, 2014 10:49 am : gabinety biorą kredyty na sprzet i reklame ,przychodzą gł |
 |
|
cieniutka to jaka by była? adwokat kraków i jestem super zadowolona! Wyczytałem tu dużo dobrych opini, ale ktoś wypowiadal się że nie jest tam ok.
TUSZ RIMMEL 1-2-3- LOOKS
Ludzie nauczcie sie poprawnej terminologii.
Używam tylko naturalnych szamponów i odzywek, m.in.
A teraz zaden szanujacy sie lekarz nie chce zwiazac sie z ta buda, zostal im tylko BROMA.
Waga mi spadla do 79,2 na dzien dzisiejszy, czyli rowne 5 kilo Glodowke chce utrzymac 21 dni, wiec jeszcze roche przedemna.
Wyglądają jak zdeformowane. ogloszenia towarzyskie do Salonu Q1O Z MOIMI WŁOSAMI i popadlam w samozachwyt!
nie wiem czy to od L.Dziewne, że do godziny 15.00 tego nie mam, pojawia się później. Koleżanki chodzą do szefa i są zadowolone ja na razie zapuszczam włosy do ślubu. Pozdrawiam nie popstostu pieklo mnie , chcialam isc do ginekologa ale urlop ma 2 tyg wiec poszlam do lekarza rodzinnego po gynalgin i flumycon , bbralam juz 2 tabletki ale nic nie przechodzi Chętnie kogoś polecę do salonu w Bielsku, ja mam wykonywane zabiegi na 3 partie ciała. portal społecznościowy
Zycze powodzenia Ps.: zenekxxx,tak OWM wysyla pismo ze swoimi uwagami na kore mozesz odpowiedziec badz nie. wazyłam się mam 1 kg w doł HURAAAAAAAAAAAA Tylko klasa jakosci zupelnie inna. Miałam łagodną zmiane ale chirurg mnie powiadomił ze to z czasem by sie w raka zamieniło wiec dobrze ze to wycielismy. Dobrze ze chociaz lot samolotem mam przetrenowany to juz stres mniejszy
tak dzieci są cudowne uczą innego spojrzenia na świat
http://www.fx4.pl/index.php?str=lf&no=14103
Suńka cała mokra, to wiadomo.
Ja mojego męczę, jak wraca z pracy, oczywiście nie codziennie, bo wtedy nie byłoby zaskoczenia
ja kiedys zapytalam o moje - lekarz spojrzala w komputek - patrzyla na wszystkie badania - i ile lat jestem po - potem w jakim wieku zachorowalam - i czy marker i reszta badan zawsze ma taki sam wynik - potem powiedziala ze mam mniej niz 0.5 % szansy ze kiedykolwiek mi on wroci na koniec powiedziala ze dozyje starosci i mam sie nie martwic
Ból był wielki.
Mam torbiele po leczeniu ale nie są to komórki rakowe, ani się nie powiększają są minimalnej wielkości.
Piosenki w podobnym nastroju :
DLA DZIECI: _________________ My webpage - Instant Loans |
|